Saturday, September 03, 2005

komolykodo kordonnal szepen parkoloba tereltek aztan azutan: biztonsagi ov - $70, floridai jogositvany - (ID-m van de az nem eleg), a magyar s a nemzetkozi jogositvanyt pedig figyelemre sem meltattak. Ilyen meg nem volt. S voltak kb 30-an.
Vartam. Vartam. Aztan mondtak, floridai jogositvany nelkul (az ID mondom nem eleg) nem vezethetem tovabb a kocsimat. Szaljak ki, hagyjam ott. Holnap megtalalom ugyanott, ha van valaki aki elvezeti helyettem. Ilyen meg nem volt. Kerdeztek haza vigyenek-e. Mondtam gyalogolok, kosz csak ket perc. S sokan voltak s bologattak, nem vezethetek floridai jogsi nelkul. En tudom, ez nem igaz, mert vezethetek, de hogy lehet meggyozni 5-6 rendort (mogottuk +30 meg bologat) hogy vezethetek s jogtalan amit csinalnak? Ugye ugye?
Ittas vezetoket felfogo kordonhalo. Sok kocsi volt a halo belsejeben szepen lebegve.

Azonkivul egy New Orleans-bol partravetodott halacskaval dolgozom egyutt tegnap ota. Partravetett hal, mondta, az O. S az egesz csaladja. Lattak az utcajukat a tv-ben. Csak a tetok latszottak ki. A hazukban rekedt 7 macskajuk is... Egy borondnyi cuccuk maradt. Ingyen lakhatnak (a csalad, 4 fo) egy hotelben. Kb 2 honap amig egyaltalan visszamehetnek megnezni mi van. 21 eves, art szakon tanul (portfolioja "otthon maradt" szep lany, de nagyon megtort. Erosnek tunik. Tunik.
Beszelgetunk amennyit tudunk, amennyit lehet. Nem, nem New Orleans-rol... Csak ugy, dolgokrol.
A benzin $3.20!! Gaz. Mi is ateltunk hurrikant tavaly. 3-as volt s felelmetes. Egy nagy fa radolt a lepcsonkre. Minden ablak be deszkazottan. Nem volt aram s viz kb. egy hetig. Volt ahol tovabb nem. De ez szora sem erdemes...

1 comment:

Anonymous said...

olvassa el az egesz blog, nagyon jo