Thursday, March 05, 2009

Egy szep tagas hazba koltoztunk a parttol 5 percre. Szep. Csak draga. Hajnalkanak kulon joga szobaja van nekem studiom, harom falnyi ablakkal. Tagas. Kellemes. Csak azt nem latom tisztan, miert is.
Azaz latom: inspiracio.
Kene egy hazi jos. Akitol csak kerdek, a lenyeg, hogy ne magam legyek az is aki valaszol. S akkor megkerdeznem: hove vandoroljunk el innen Floridabol, ahol legalabb 5 evre elore latom a magunk jovojet? Vagy csak ugy: jovot akar megmaradva ugyanezen a szinten... egy josnak azt is tudnia kell mire gondolok amugy, szoval egy olyan jos...
S szomoru, hogy minden jos de minden jos aki kepessegekkel bir, de minden jos csak veletlenul trafalhatna bele.
Barki aki tudni veli mi fog tortenni a vilagban, a jelen pillanathoz kepest hazudik. (merhetetlen joindulattal: hat bloffol)
Egy nagy poker jatekos jos kellene, aki beletrafal.
Hol vannak a jovolatok? Na nem a solyomszemuek, csak csupan a rovid lato josok?
Mert bizony en mennek, felkerekednek, innen Floridabol, ...valahova.

Hat josolok en. Magamnak. Megint magamnak en: meg mindig az USA az ami marad, lesz ami legelobb, legerossebben a "nyugatbol". Meg mindig az USA. Talan erossebben mint valaha. Vadabban. Hatalmasabban. S legelobb.

Barcsak tevednek, s tudnam hogy tevedek jo elore, s mondjuk az egesz "nyugat" is. Uj Zeland. Ausztralia. Vagyom Ausztraliaba (nem mint turista...)

Vagy minden de akkor mar minden osszeomlik?

Vagy minden de akkor mar minden magjavul?

Ha magyarorszagon elnek, hat jos nem kellene, gondolom. De nemsokara jon a batyam, majd mesel arrol mi van vele otthon. O most jon ide eloszor e 9 evben miota itt vagyunk.
Majd mesel s meghallgatom. O meg majd latja, mi van velunk. Hasonlit. Merlegel. Majd elgondolkodunk.

Meglatjuk. A batrake a jovo, legyen ez jelmondatunk. Katonak!
70-es evek: "mert hogy lesznek ezek tulelok?!..."

No comments: