Skip to main content
piackutatas

egyszeru:
olyan $130-150 ezer-ert itt olyan hazat amelyet azutan olyan ~~~$1000 -ert kiadni.
Ha 100e forintert talalsz oly lakast amelyt szivesen berelnel Budapesten, akkor van 100e ft zsebpenzed. Meg egy kuckod Florida-ban.

enyyi. Akartam mondani ennyi.

Fahrenheit 9 11 Mi a cime otthon?

A valosag ennel sokkal sokkolobb s kezzelfekvobb, s szarazabb azt hiszem. Legalabbis torvenyszeruen az. Miert lenne e korban, akarmily evezeredben is: maskepp?
Mitol? Mindenesetre a film bloffnek, ami fricska is, mert: nem hazugsag, s nem csalas, szepen elmegy. Szepen elmegy. Meg talan segit is...
A'rt?
Nem a'rt.
Art?

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.