Skip to main content
ugy volt, hogy megyunk Key West-re... aztan megsem mentunk, ugy volt, hogy megyunk New york-ba, aztan megsem mentunk, ugyvolt, hogy Hajnalkat felveszik egy jopofa helyre dolgozni, aztan megsem vettek, ugyvolt hogy nem is itt vagyunk, aztan megis, ugyvolt, hogy megsem, aztan megis, foglaltunk szobat Miami-ban, aztan lemondtuk, ugy, hogy olunkbe pottyant egy munka, ami vegul megsem kell, ugyvolt-ugyvan, hogy ceget alapitunk, de a kerdes: megis minek?, meg ugy volt s ugy van hogy meg mindig nincs meg a portfoliom, mert hihetetlen, de hihetetlen lusta vagyok de azert ugy van, hogy felig megis kesz, ami csak olyan mint egy felig sem sult rantotta, ma kertem tollat egy kavezoban (na nem a hatamra) s ceruzat kaptam, amin annyira meglepodtem, hogy meg a kocsiban is ezen tunodtem, ma (is) Hajnalka elment bulizni, en meg itthon torom a fejem egy hulye etterem menun de mar fel uveg bort megittam, (ha Hajnalka itt lenne, most egyutt dolnenk erre s arra) tegnaop meg hatarozottan venni akartam webkamerat, hogy lassam a szuleimet olykor, de ma elkepzelhetetlen, hogy felkerekedjek s vegyek is,

minden a feje tetejen van

habar semminek sincs feje

ha volt is, nincs is

Hi-dee die-dee da-diddle a day
Hi-dee die-dee da-diddle a day

kerem, semmi felre ertes, AZ IDO JO, CSAK USZNI NEM LEHET

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.