Skip to main content
Miert nincs mindenutt kavehaz? A sarkon peldaul? Van egy ket sarokra. Oda jarunk is surun, ha tehetjuk. Habar pusztan csak kavezo. Am a reggeli s bizonyos etelek korantsem olyan szivbol-keszulve keszulnek. Pedig Hajnalka ismeri jol a tulajokat (Puskas, igen annak a Puskasnak a rokona o, s bizony egyaltalan nem beszel magyarul)de ez mit sem szamit. Csak esetleg annyit, ha leulunk, fokepp ha Hajnalka egyedul ter be, odalibbenek az asztalhoz ropke csevejre. Meg folyton csabitva H-kat dolgozzon naluk, amelyre mar-mar ritualisan nemet hummog.

Casa Monica! Igen! Az kellemes. Kiulsz teraszra s bamulsz. Sok kellemes emlek, meg sok nagyon nem kellemes. Ezert mar vegyes erzelmekkel kozelitem meg a tornacot. Onnan ahol dolgozom 1 perc. Onnan ahol lakom sajna 15, gyors seta. S ez is csak kavezo. Van benn baar, de az mar megengedhetetlenul draga.

Jo, ne legyints, hogy StAugustine tele van kavehazakkal, mert jo tudom, igen. De milyenekkel? Ahova beulsz s belecsoppensz valami merhetetlenbe? S az csak no. S olyanokkal, ahova szepen elslattyogsz? Na ugye! olyan van ahol ezernyi konyv meg ujsag s + egy Starbucks benne. S besuppedsz fotelodba. Mintha otthon. De valami kilok. Meg joval idonek elott. Mert csak olvasni tudsz. Vagy tarsalogni, de mit sem erve...

Miert nincs mindenutt kavehaz? Jo lenne, ha volna, mert akkor a vilag is ilyen volna. S ha a vilag olyan volna, bizony konnyed mozdulattal rendelnek kavet! Igen, akarcsak te.

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.