Skip to main content
komolykodo kordonnal szepen parkoloba tereltek aztan azutan: biztonsagi ov - $70, floridai jogositvany - (ID-m van de az nem eleg), a magyar s a nemzetkozi jogositvanyt pedig figyelemre sem meltattak. Ilyen meg nem volt. S voltak kb 30-an.
Vartam. Vartam. Aztan mondtak, floridai jogositvany nelkul (az ID mondom nem eleg) nem vezethetem tovabb a kocsimat. Szaljak ki, hagyjam ott. Holnap megtalalom ugyanott, ha van valaki aki elvezeti helyettem. Ilyen meg nem volt. Kerdeztek haza vigyenek-e. Mondtam gyalogolok, kosz csak ket perc. S sokan voltak s bologattak, nem vezethetek floridai jogsi nelkul. En tudom, ez nem igaz, mert vezethetek, de hogy lehet meggyozni 5-6 rendort (mogottuk +30 meg bologat) hogy vezethetek s jogtalan amit csinalnak? Ugye ugye?
Ittas vezetoket felfogo kordonhalo. Sok kocsi volt a halo belsejeben szepen lebegve.

Azonkivul egy New Orleans-bol partravetodott halacskaval dolgozom egyutt tegnap ota. Partravetett hal, mondta, az O. S az egesz csaladja. Lattak az utcajukat a tv-ben. Csak a tetok latszottak ki. A hazukban rekedt 7 macskajuk is... Egy borondnyi cuccuk maradt. Ingyen lakhatnak (a csalad, 4 fo) egy hotelben. Kb 2 honap amig egyaltalan visszamehetnek megnezni mi van. 21 eves, art szakon tanul (portfolioja "otthon maradt" szep lany, de nagyon megtort. Erosnek tunik. Tunik.
Beszelgetunk amennyit tudunk, amennyit lehet. Nem, nem New Orleans-rol... Csak ugy, dolgokrol.
A benzin $3.20!! Gaz. Mi is ateltunk hurrikant tavaly. 3-as volt s felelmetes. Egy nagy fa radolt a lepcsonkre. Minden ablak be deszkazottan. Nem volt aram s viz kb. egy hetig. Volt ahol tovabb nem. De ez szora sem erdemes...

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.