Skip to main content
Ha kestem is, nem olyan fontos ez! (merhetetlenul fontos talalkozo) Miert kell mindig pontosan erkezni? Folyton? ...vannak valaszok. ...tudom, tudom... Hogy kinek van igaza? Innen nekem/nekunk - onnan neked/nekik. S en sem szeretek kesni/varni! S utalom, ha bezar az orrom elott barmi is. A lenyeg, hogy lekestem egy ervet. Most mar hiaba ervelek. Barmit mondhatok, ertelmezhetetlen. S nem is nagyon tudok mit mondani. Mit is kezdhetnek egy lekesessel? Rajtam mult-nem mult, azert lenyegtelen mert masithatatlan. En mondjuk masitom olykor. Most itt, ott lehetek akkor, akarha idoben, s kepzelhetem, hogy mondtam-kimondtam am ...hagyjuk is... mukodnie kellene jobban az eloerzetemnek, hogy mikor lehet, hogy mikor nem lehet. Eloerzet epites. Eloerzet banya. Ki kellene banyaszni magambol ezt!

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.