Skip to main content
Mi más?
akármi elmozdulás...
Kezem egeremen, mozdulna, zárná e ablakot, mint nagymamám csukta zivatar elől háza ablakait. De ez a vihar; en magam vagyok. Vidám, hogy igy mondjam. Titka is, fizikuma is.
Körbefut, leűl, ledől, fogai közt fűszál, várakozik, várakozik, mondataimon nevet gyerekes csinnyal, hovatovább kioktatóan tolja át nyelvével szája bal sarkából jobbjába fűszálát s cseppet sem aggodón letép egy másikat is. Mérnökien az ég felé emeli s lefújja róla a port.
Most húsz évvel később ugyanezt teszem. Ezen a fűszálon már szivárvány feszül, nem fújom le róla, nem rágom össze.
De közelebb a porhoz azon a fűszálon? S most itt; ezek az új szinek.
Ezekkel kell, hogy meglegyek.

Ezekből kell, meglegyek.

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.