Skip to main content
Tegnap is, ma is a parton korzóztunk. Lehet igy mondani? Dugig van. Mindig meglepődöm, ha kutya ugrál a vizbe. Ritkák.
A reggel 4-5-6-kori lefkvést már honapok óta gördülékenyen, a szemfelnyitast délben viszont megszokhatatlanul.

Ma délutan is kisétáltunk a partra, de visszafújt a szél. Lehet, hogy sportemberek leszünk? Gym-eket néztünk körbe. Melyiket válasszuk? Válasszunk? Van ilyen hegy, ami felfele megy kapaszkodók vannak rajta s csünghetsz. Majdnem olyan mint egy széles lánctalp. Nagyon tetszik, megszüntem figyelni arra, ki épp hozzam beszélt. Szokásos.--Az alabbi tv-s ügyet nem azért biggyesztettem ide, mert komolyan gondolom, hanem csak mert ez jutott eszembe kavézas közben, mint korhű római polgárnak. Aki nem néz tv-t. De filmeket igen. S jár a Circus Maximusba, s ezt a portfoliot találta ami mérhetetlenül megmozgatta szivét-lelkét, ha lehet ilyet mondani kérem...--

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.