Skip to main content
föld kaland ilyesmit hallgatok.
Ez milyen!?
Egy kezemen meg tudom számolni, hány magyarzajoszeném (macskabajúsz, erről a macskabajúsz jut eszembe) van.
Itt.
Tudatosan száműztem magam a magyar zenék világából. (buta mondat) A szivemhez nőtt Cseh Tamások otthonhagyásától megszakadt a szivem. De a budapesti polcaimon maradtak. Ám a Bereményi: Dalok kis zöld könyvecskét, amikor nem néztem oda az egyik kezem bepréselte valamelyik bőröndbe mert azóta is nagyon itt van. S még egy könyv, mert képtelen voltam róla lemondani: -Tandori: vagy majndem az -kötete.
Szóval a múlt nyáron amikor még nagyon sokan jártak ide hozzánk sőt egy srác nálunk is lakott ittragadt egy Dopeman cd (nagyon szar) S a Bandi a hegyről (nagyon jó) Azután hosszas tépelődést követően a bátyámmal magamutánreptettem az
...enyhénszólva az új még csikorog de menni fog és a végén egészen olyan lesz mint az előző ezért nem érzek komoly aggályokra okot... -ot, ami itt most egy rejtély akár, azaz legyen az, könnyitésként, hogy ez a szöveg is Tandori.
Azután a hugom vet valami cd boltban Tampa-n egy Galloping Coroners, (Vágtázó Halottkémek) cd-t ami félig magyar félig angol s csak belehallgattam. Régen nagyon szerettem. Sok koncerten voltam. De most hidegen hagy. Nem azért mert rossz lenne: nem az. S egy hete talán a hugom újra itt volt, hozott Emile Rulezt, Amorf Ördogöket, Borzot. Az amorfot még meg sem hallgattam. A többit meg már ismerem jól.

Valójában: lehetetlen a nyelvi számüzetés! Meg egy idő múlva, amikor már beszél az ember eléggé angolul, teljesen felesleges. Az első négy hónapban Port Townsand-ban (Seattle mellett) nem láttunk semmi európait. Itt, floridában (california helyett) lépten-nyomon egymásba botlunk. Néha jó, néha rossz.

New York-ban 1 magyar párt láttunk elsuhanni melletünk az Europa Cafe előtt ám a veszekedésük magyar hangja utánuk lassan kúszott, mint valami árnyék
s azután körülöttünk lassan oszlott. Hangosan veszekedtek, azt hiszem pénzen.

Szoval jólesik most ez a kis
föld,
kaland,
ilyesmi.

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.