Skip to main content
Voltam most a Yahala Café-ban. (akik ismerik StAugustine-t, azoknak a név) Ott (is) fogok dolgozni. Mint felszolgáló-előkészitő. Csak pár napot egy héten. Érdekes világ, belépsz s minden arab. De nagyon. Annyira, hogy az ablakát betörte valami amcsi fanatikus jó nagy amcsi kővel. Van egy nagy amerikai zászlójuk is azóta a bejáratnál.

Amikor megnyilt, kb. fél éve, Hajnalkával bementünk ebédelni, kiváncsiságból (kaja finom s érdekes a kávé) s akkor megcsapott, szivesen dolgoznék ott. Dehát nagyon slow-nak tünt. Mostanra olyan közepesen mehet. De a hangulat nagyon jó.

Itt van a sarkon, 3 perc gyalog. Már hányszor ellépkedtünk előtte de be nem, mert valahogy éreztem a helyhez egyszer még közöm lesz.

S mindezt ezért irom mert vannak olyan helyek, mint ez is amelyekhez (teljesen kivülállóként) érzi az ember valahogy, valamikor köze lesz.

Csak lépjünk közelébb, csak közelébb kérem!
Tessék csak tessék!

Különben szabad a pálya. Egyébként.

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.