Skip to main content
Nincs mese. Most már beidőzitettem valakit, hogy olyan 1O után hajnalban riasszon s akkor megyünk mi is a beach-re mert, mert végzetes hiba feltételezni is, hogy magunktól kelünk megyünk, kelünk megyümk korán.
Ha le sem fekszem, akkor üde derengés stagnál belém reggel 8 körül, főzök görög kávét, s (ilyenkor mint szikra pattan elmosogatok ádázul, nem tudom miért) kisétálok a reggelre, nagyon sok mókus a fán nagyon hülye hangot nyekereg, s érzem, érzed, kell a reggel, minnél több, s ha 1O után ledőlsz a már forró homokra s alszol egy szemhúnyást s hullammorajálmod összekavar végképp amit csak röpke úszással lehet kisimítani, akkor nem is érted miért nem pattansz ki minden reggel.
Viszont mindez elmulik, mint amit mindig újra s újra kell tanulni.
Megszokásról itt ne beszéljünk.


Különben, számomra sosem volt a nap kettészelve. Azaz de: gyerekkent az estimese után aludni kellet. De akkor videojátékot nyomogattam a paplan alatt. S mivel hárman vagyunk testvérek, probléma volt, kié legyen aznap.

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.