Skip to main content
-Whatdoyouwant?
ezt faradta bele a mobiljaba a harom bunkobol az egy.
Aztan valami szavakat meg kipreselt s lecsukta elete parjat. S tovabbhehereztek egy bizonyos ismerosuket emlegetve igy harman a melletunki asztalnal. Nem ettek semmit csak ittak nagy poharas lottyot. (rozsaszin volt s sejtelmem sincs mi lehetett) De ekkor ujra:
-Whatdoyouwant?
Egy ideig tartotta a telefont aztan hirtelen szonelkul letette. Ugy ultek harman az asztalnal, hogy veletlenul se keljen egymassal szembe lenniuk, ami nem is olyan egyszeru azaz egyszeu. A harom bunkobol (vagy nevezzuk oket inkabb faradt iparosoknak) ketto oldalt forditotta a szeket s igy revetegul, olykor hehereszve valami nemottlevon (kollega? biztos kollega) bamultak a tobbi asztalokat, meg mindent ami mozgott de nem nezett vissza.

Faradtak voltak az bizonyos, de nem azert voltak bunkok mert faradtak voltak. Beloluk sutott ha van ilyen. Ritka ritka ritka latvany. Vagy csak en nem figyelem?

Megebedeltunk, elmentunk de azutan visszakanyarodtunk egy kavera. Meg mindig ott ultek, mereven. A hatuk moge huppantunk le (veltlenul) .
-What!
Most mar csak ez kigyozott ki a szajan, mobiljat kecsesen, leheletfinoman akar egy sulyos kalapacsot tartva. De gyorsan mentegetozni kezdett valamiert s hirtelen, haragosan letette.

Nem szolt semmit a tobbihez s mikor eljottunk az egyik oldaltulo heves jopofizasba kezdett a whatdoyouwant-tal de az csak ult halszemekkel s mosolya munkamosolynak tunt.

Azaz az is volt. Szerintem.

Azert az elfasultsagnak is van hatara! Vagy nincs? Na jo, nincs.

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.