Skip to main content
140 mph (220 kilometerperhour) azert nem jo, mert a hurricane biztos uvegekek s hazak 130 mph-ra vannak javareszt persze ha valaki feneketlen gazdag akkor barmekkora szelre.
A mi hazunk csak kis viharocskakra.

Megiscsak bevasaroltam a hurricane-ra. Vettem finom francia merlot-ot, warsteiner sort, sajtot s borsban meghempergetett szalamit. Meg asvanyvizet. (azaz az itt nincs, meg az evian is csak forrasviz)

Azt hiszem en nem hagyom magam kitelepiteni. Majd elbujok a rendorok elol.
Ugysem latnak be a bedeszkazott ablakokon. En meg nem latok ki. Meg van hurricane biztos bar ahol adott esetben be lehet lokni egy-ket italt amig elmulik a kalamajka.

Sotet van.
Voltam uszni nemreg. Vagyis nem mert visszadobtak meg behuztak s visszadobtak s behuztak vegul homokbapasziroztak a hullamok. Egy orult szorfos volt csak benn, de az meg, ugy lattam nem tudott kijonni.
Kulonben a part tele volt. Bameszkodtak.

S a fele emberek mosolyognak, a fele emberek panikolnak.

En csak borozom.

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.