Skip to main content
Megneztem a ket szerecsen arait.

Nalunk a Yahala Cafe-ban a hummus pitaval $2.30, a Szerecsenben 740 Ft. Ugyanigy az Eggplant (padlizsankrem). Szerintem ez kozel SEM ugyanaz az ar. A cappuccino 310Ft s itt meg $3. Olivaolajban sult fokhagymas rakocskakat meg nem ettem. Vagy igen? ... Mindenesetre a neve nagyon jo.
Neztem, van-e mar torok vagy gorog kavejuk de meg mindig nincs (az etlap szerint)
Legutoljara amikor a ket szerecsen fele tartottunk (4 eve) epp szembol a Falafelbol jottunk. Lassan mentunk, hogy meg tudjuk enni a falafelunket (mert a Falafel etterem tele volt) s belebotlottunk L-be. Budapest eszakai mar csak epphogy csapkodo madaraba. Tantorgott. Buzlott. Egyutt dolgoztunk egy "muveszeti muhelyben" 1 evig de akkor mar fel eve nem s nem is lattam. Megsajnaltam. Hulye osztonbol nyujtottam fele falafelem (egy harapas nyommal) :
-szeretnem ezt neked adni ...
S itt el vagyok akadva. Nem emlekszem elfogadta-e vagy sem. Egyszeruen elvagott emlek.

Hogy lehet ez?
Meg emlekszem, azt mondta epp valami kapualj freskojat retusalja, de sosem akarnak neki fizetni. Valoszinuleg nem mondott igazat. S talan valami penzt nyujtottam at vegul?...

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.