Skip to main content
egy eleg gaz olasz --fine dining-- etteremben ami csak a konyhat ertve gaz, ha besetalsz bizony egy elegans ettermet talalsz, nem ohajtottam hust az etelembe.
miert? kerdi a szakacs (kulonben most itt dolgozom estenkent) miert? kerdezek vissza.
Vegetarianus vagy? (mert emlekezett ez mar a sokadik alkalom igy hus nelkul) Nem! valaszolom, csak nem mindig eszem hust, fejeztem be valahogy igy.
Gyanusan nezett.
10 perc mulva odajott ujra: na es mikor eszel hust s mikor nem? Valoban kivancsinak tunt. Aha! mondtam (mar, hogy meg mindig itt tart)
lezartam azzal, nagyon ritkan eszek hust s akkor is en keszitem el (ez persze nem igaz) de mondhattam volna azt, hogy amikent o tarolja a husokat, az nemikepp kivannivalot hagy maga utan?!
Szerintem kirugott volna siman. S vilagosan. Viszont ezzel a valasszal hummogve gyanakodasat minimalisan csokkentve elsertepertelt.
viszont nagyon finom amit foz, igy hus nelkul is. Csirkevel vagy hallal is nagyon finom lenne, de a latvany onmagaert beszel. Amikent tarolja a husokat...

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.