Skip to main content
először lefotóztam őket. megkértek rá, csinálnék pár képet róluk egy pillanatra megállva az asztalok közti lavirozásban. persze. keszült öt kép, aztán még öt, még biztos akartak vona többet, de közöltem: rohanok. később bontogatni kezdték ajandékaikat.(valentine nap) elfeledtem nekik italt vinni, de nem vették észre. egyik kollegám vitt nekik jóval később. s éjfélkor még mindig ott ültek, fekete pár, a lovag egy fejjel alacsonyabb s fele akkora mint udvarhölgye. a fényképezésük alatt megfigyelhettem. s vértje is csillogott hithüen. vegül teljesen bezártunk s őket igy teljesen kizártuk. egész a parkolóig. mikor eljöttem, jóval félórával zárás után még mindig fekete nagy mercedes-ük előtt táncoltak, zene nélkü, fél órája már.
mindezt emléküknek irom, két látszólag össze nem illő, boldog alak. mindegy, hogy lovag-nem-lovag, de boldog-alak-alak.


(pj harvey The dancer: bogarat talalt bennem )

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.