Monday, November 24, 2003

Egy kalapnyi turista (log) kukucskal ki a folul nyitott halottaskocsibol. Pompasan meg van csinallva. Jopofa fekete kocsi. Mert itt annyi Ghost van, de annyi. Meg annyi turista, de annyi. Minden ejjel szellem-tour. Erintve a varos kozepen a temetot. Talaltam par napja egy ilyen Ghost tour konyvet kidobva. Felszedtem hat s most mar mindent tudok a szaladgalo kezekrol, bagyatag akasztottakrol, s a budos lathatatlan ajtonyikorgatokrol. Azaz nem mindent, mert meg nem talalkoztam veluk. (talan be kellene fizetnunk egy korutra?!) (ahh, dehogy fizetek, en magam is egy bolygo lelek vagyok!)
Rendszeresen galloppoznak (gyalog) XV-XVI. szazadi obsitosok, s ilyenkor atvillan bennunk, nem kell nekunk felni, (ugye) majd ok durrantanak egyet az erodbol a meg mindig kivaloan mukodo 400 eves mozsaragyujukkal. Meg ketmillio ego a fakon. Mert ez a pontfenyek varosa ilyentajt. Lights of Night. Or Night of lights. I realy don't remember...

Szoval igazi giccs parade. De ok szeretik. Szeretik ezt. S nem is olyan borzalmas. Tenyleg. Meg muris. Foleg, hogy lelkesek. Ez az eletuk. Amerika legregibb varosa. A legelso iskola. A legelso kikoto. S lehet O spanyol bort kapni a spanyol kantinban.

No comments: