Skip to main content
Egy kalapnyi turista (log) kukucskal ki a folul nyitott halottaskocsibol. Pompasan meg van csinallva. Jopofa fekete kocsi. Mert itt annyi Ghost van, de annyi. Meg annyi turista, de annyi. Minden ejjel szellem-tour. Erintve a varos kozepen a temetot. Talaltam par napja egy ilyen Ghost tour konyvet kidobva. Felszedtem hat s most mar mindent tudok a szaladgalo kezekrol, bagyatag akasztottakrol, s a budos lathatatlan ajtonyikorgatokrol. Azaz nem mindent, mert meg nem talalkoztam veluk. (talan be kellene fizetnunk egy korutra?!) (ahh, dehogy fizetek, en magam is egy bolygo lelek vagyok!)
Rendszeresen galloppoznak (gyalog) XV-XVI. szazadi obsitosok, s ilyenkor atvillan bennunk, nem kell nekunk felni, (ugye) majd ok durrantanak egyet az erodbol a meg mindig kivaloan mukodo 400 eves mozsaragyujukkal. Meg ketmillio ego a fakon. Mert ez a pontfenyek varosa ilyentajt. Lights of Night. Or Night of lights. I realy don't remember...

Szoval igazi giccs parade. De ok szeretik. Szeretik ezt. S nem is olyan borzalmas. Tenyleg. Meg muris. Foleg, hogy lelkesek. Ez az eletuk. Amerika legregibb varosa. A legelso iskola. A legelso kikoto. S lehet O spanyol bort kapni a spanyol kantinban.

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.