Skip to main content
Amikor (Szemezek egy uveg olasz borral, de hat csak nem nyitom ki) Seattle mellet egy kis varosban l aktunk 4 honapig, alig beszeltem meg angolul. Volt egy kinai etterem (amerikai kajaval), ahova surun betertunk, ha olykor csak egy kavera is. Folyton komoly zene szolt , nagyon szerette az idos kinai tulaj. Nos, o nehezen hitte el nekunk, hogy nem tudunk oroszul. Azaz szerintem el se hitte. Hitt, amit akart. Szoval tegnap talalkoztam valakivel akit annyira osszezavartam azzal, hogy ecseteltem; tulajdonkeppen beszelhetnek is csehul, ha tanultam volna, de nem tanultam, hogy fel napot toltott a neten (sajat bevallasa szerint) azzal, hogy atlassa a helyzetet. S ma tudatta velem fulig ero szajjal; mindent ert!
(mindezt megelozoen arra kert, forditsak par dolgot egy szlovak lanynak) Mindenesetre meglepodtem azon, hogy o mennyire meglepodott s komolyan azt hitte gunyt uzunk belole (az igaz, hogy elrohigcseltunk kisse). Kulonben ugy veltem az alatt a par perc alatt tultette magat rajta, de nem. S kepes volt keresni a neten a sajat igazat.
Vegulis ez csak egy furcsa eset, semmi tobb... s nem is jellemzo.

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.