Skip to main content
Mikor mentunk a piacra reggel (a beach-en van ilyen szedett-vedett ehhezhasonlosag szerdankent) megalltunk reggeli koffeines turmixot venni. (mivelhogy ugye azert sem akarok kavezni pont reggel !, azaz megprobalom elfelejteni, letezik kave a foldon, s hogy annyira szeretem, mivelhogy sok adag az sok adag s legjobb lessz, ha kitalalok valami mast helyette s a koffeines-proteines turmix valami ilyesmi) A turmixoslany vegul megkerdezte homlokara csapva; s milyen izzel?
Raneztem a tablara s valahonnan tavolrol mondtam; vanilliascsokisbananoseprest. S csak neztunk egymasra. Sem azt nem tudom en mit gondoltam sem azt nem sejtem o mit gondolt. Hajnalka elrohogte magat (azaz inkabb elpruszkolte) s ezzel kirantott valahonnan azaz valamibol s mosolyogni kezdtem mint a fatok. S nyogtem; sorry, vanilliast. Mert az volt az elso a tablan. A lany mar perdult is s ahogy lattam mar tul is volt ezen. De valahogy megsem. Aztan csak keringtem a csokis polcok kozott mint bogar a feny korul. Mint blogger a neten...
Ez a piac szerintem szomoru. Ott van 20 arus s majdnem mindig masok. Mintha csak mindenki kiproballna milyen ott arulni. S ahogy kapkodtak a hirtelen zaporban.
Uj helyet talaltunk. Azaz most proballtam ki ez ismert helyet elosszor. (ide jarunk roplabdazzni s itt van a piac is) Azaz most usztam itt eloszor. Azaz csak proballtam uszni, a veszett hullamokkal kuzdottem 10 percet s aztan rankszakatt az eg.
Mikor indultunk a vizbe egy idos no jott szembe s mosolyogva kerdezte, vajon mennyi idonk van a viharig? s mutogatott az egre. Hajnalka valaszolt valamit de en csak mosolyogtam egyet s nem is neztem az egre...

A szomorusagrol jut eszembe; egy savanyu filmet lettem gazdagabb. (raktam par dolgot a dobozba ) Egyszerre ott volt a kezemben a kolcsonzoben, fogalmam sincs, mikent. S elhoztam. ( the Jimmy show) Angol tanulas urugyen, vagy mi, mar az van, szinte minden filmet lattun a kolcsonzobol (ez egy kis kolcsonzo). Meg szerencse, frissitik havonta s hoznak regieket s ujakat. Van is idozavar rendesen. S megyunk meg moziba. Az 8 mile vegett Daytona Beach-re mivel itt meg nem jatszottak. Ez beugrott most mivel ma itt van, kivettem dvd-n, gondoltam megnezem a rejtett reszeket...

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.