Skip to main content
Mint moderralt szabad otletek jegyzeke. Innen egy kicsi onnan egy kicsi, mar amit elcsipek abbol ami korulottem kering.
Merthogy, mi mindent nem csinalunk! S akkor mar mit is csinalunk.
St. Augustine, Florida. Mar jo ideje.
Ma art craft van itt,
ami semmi kulonoset sem jelent, mert szinte majd minden heten van. (Borfesztival nincs sajnos, de van boraszat, borhaz. Vegigkostoltuk mar a boraikat, ugy 10-15 fele. A borkostoltato, ugy tunt inkabb a dugohuzojukat meltatja mint magat a borokat. De a borokra majd visszaterunk, mivel hogy fontosak ugye.)
Mikor kiertunk a parta egy kover no s a fia bombolt. Halal sapadtak voltak s ketsegbeesestol zavarodottak. Eltunt a kislanya. (4-5 eves) Korulottuk dermedt csond. Jott a lifeguard, a mento s az emberek (mi is) csak alltunk tetovan. (en ugy ereztem a melletunk levo csapat meg a "lelegzetet is visszatartotta" valami merhetetlen egyutterzes miatt) Eltelt ugy negyed ora igy. Kulonben piros zaszlos volt a part azaz extra danger, mar a hullamokra nezve de bizony tele volt s tomegnyien benn. Jott egy motoros lifeguard s a mogotte sieto ferfi (mar messzirol futtyogott, hogy megvan) karjaiban az azott kislany . (A lanyok-fiuk melletunk "kifujtak a levegot") Az anya alig akart hinni a sajat szemenek...kb fel orat lehetett talpig ketsegbeesesben. A kislany nem mosolygott, valami tenyleg tortenhetett vele.
Milyen boldogok lesznek ezentul! Remelem mindig.

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.