Skip to main content
-- azt mond meg nekem, hol lessz majd lakohelyunk?... ---

Aktualis. Folyton aktualis....

Elmeseljem? Azert vagyunk itt. Elmeselem a szinte semmit. Mert mit is meselek?
Ma egy komolyan ittas, vidam pszichologia professzor meselte el (mostanaban mindenki mesel) az eletet mikozben elszivott 3 szivart egymasutan (ez milyen). Olasz de nem beszel olaszul. Floridaban azert el 25 eve mert South Carolina too poor.
Miami-ban professzor s a felesege ugyancsak zenesz s igy jol megvannak ugye. Ugy nezett ki mint Einstein rovid hajjal.
Egy Land Rover-rel jott s foltos melegitoben mezitlab szallt ki belole. Kesobb felhalaszott magara valami ocska cipot. Tipikus. Regi Hawaii-s polojaba torolte idonkent izzado kezet. Berel egy asztalt valami kavezoban Miami-ban s kis tablan rajta a neve. $2 havonta. Merhogy o amugy is mindig ott ul amikor csak teheti. Erre kozbevetettem, nemsokara megyek ujra Miami-ba par napra. Hol az az asztal? Meglatogatom. Elmondta. Nem ertettem. Elmondta megegyszer aprolekosabban de meg mindig nem lett tiszta a kep. Olyan zavarosan ecsetelt. Igazabol most is csak sejtem. Ez olyan furcsa volt. S ahogy itt ulok valojaban keptelen vagyok eldonteni igazat szolott vagy szelhamos. Csillogo s zavaro fulbevaloja volt. Valamikent disszonancia lengte korul e professzort. Par esethez volt mar szerencsem. Nem csak itt, Budapesten is.
Megnezzem azt az asztalt? Mit gondoltok, ott fog ulni? Mint mindig?

-- itt van a varos, vagyunk lakoi, neve is van; trallalala ... ---

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.