Skip to main content
Vodkat iszom, es fazom. S onmagam dudoraszom. Vajon ezt a mondatot ki erti meg? Remelem mindenki, aki fontos.

Harom oriasteknost lattam kijonni a tengerbol ma este, godrot astak, leraktak tojasaikat, visszamentek. Holnapra biztos ezek a buckak is korbekeritodnek

piros vedoszalaggal mint a tobbi.
Kezd megint mozogni itt minden. Csak a spanyol borozo, ahova betertunk epp csak egy pohar borra volt ures. Ezt a helyet valamiert nem szeretik. Nincs villany-legkondi-zene-stb. Minden eredeti regi. S a boruk: nagyon finom. S a kocsmarosne bo, korhoz illo szoknyajaban odaul melled s probal ottartani s eledtolja a tablajatekot talpig oromteli-vidaman. Tettre keszen.

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.