Skip to main content
Cafe Spain utan.
Vidam volt, de semmi kulonos. Talalkoztunk Nyufival aki nem macska hanem ember pedig a mi Nyufink az macska (Hajnalka hivja igy) s mondtam is mindezt neki. Erre azt mondta, hogy ez nem az igazi neve s mondott egy masikat amit nem voltam kepes megjegyezni. Erre mondtam, hogy a mi macskanknak sem ez az igazi neve, hanem Kozmo (Cosmo) csak Hajnalka hivja ilyen hulyen. Erre megsertodni latszott, hogy az o neve nem hulye, erre probalkoztam, hogy csak vicceltem de kozben mar annyira blablabla volt, hogy mar se ra se magamra nem figyeltem... virslik kerultek elo s vorosborok... mi tortent ezutan...? majd megkerdezem valakitol aki ott volt...
A vorosbor az folyt, latom a nadragomon.
Vagy ver? ...nem ver, vorosbor.

De miert irom negyediken az elsejet?
(Mert ket napot szinte ataludtam? Vagy mert megallt az ido?)

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.