Skip to main content
Hopp! Hazi! Sajat! S buszken; nincs benne mag, konnyen pucolhato s szep s Orias. Mandarin. OO!...Ezt, hogy erte el? -kerdtem- Hat ezzel s ezzel permetezte igy es igy keresztezte, kezelte stbstb (mint talan nagyapam a szolot??) ...nem egeszen ertettem. Viszont olyan kozepes. Olyan nem tul leves.

Par napja a szomszed lengyel bacsika is bekopogott egy zsak narancsal. Hadseregnyi mag van bennuk, aprok, nehezen hamozhatok (ezert csak kessel felgerezdeljuk s kiharapjuk) viszont nagyon finomak. Edes.
(Esetleg az ablakunk alol szedte?!... mert onnan is hianyzik a narancs a farol, az o fajarol.
Talan; s valoszinuleg nem kezelte semmivel.)

....olajfa, olajfa ez a szo kering korrrrbe-korrrrbe...

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.