Skip to main content
Vegelgyengulesben kidolt egy osszetett napom. S ez olyan nevetseges. Ezt ugy ertem, minden amit probaltam ma megakadt valahol, felakadt valamin. Jo, akkor "kerem a kovetkezot"! Ez sem, akkor ezt...
Mint mikor a kulcs nem fordul a zarban, am tegnap meg jo volt...
Alvassal kezdem a napot, aztan felegyenesedek. Del. Korbenezek, zoldteaval csellengek fol-le. Megallok, nezem a keszulo kepem az alvanyon. Alakul. Tetje van. Kinyitom az ablakokat. Meg lehet, meg nem dol be a meleg.
Ide megyek-oda megyek s mindenhol nem-nem-nemek. Nem nemek, hanem Nemek. Apro, jelentektelen nemek.
Jellemtelen nemek. Nemszamit nemek. S igen nemek. (persze, persze s mond egy
horribilis osszeget)

eletemben masodszor szaritott marhahust ragcsaltam ejjel hazafele

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.