Skip to main content
Elkapott az eso. Mas is elkapott. s csuromvizes lettem. s elaztam. Jo -gondoltam- elkortyolok egy teat. S kialltam a poharammal az eso melle egy behajto ala s az esobol vihar lett s a viharbol ujra eso abbol ujra vihar s ujra eso. Mindez mint egy teanyi ido alatt, mert azzal mertem s turelmetlen lettem, hogy igy nem jutok soha a kocsimig, s nem jutok soha oda, epp, ahova. Rohadt eso! #@^&**)#<@@Q@!!
Megterveztem. A papirpoharat a kukaba(melle) hajitottam. Elovettem a kulcsomat, kulcsal elore, atlattam a terepet, merre-hol nagy tocsa, merre nem. Kiszamoltam, kb 10 nagy lepes s futok. Ha tudok, repulok.
Es betoccsantam az ulesre. Nyugodtan. Az ajtot mar tok lassan nyitottam-csuktam, annyira mindegy volt.
Ha ezen a futason mult volna az eletem, akkor bizony...
Hulye jatek. Ki jatszik ilyet? A nyulak? A nyul fut. A nyulon tul ki jatszik ilyet?
Hihetetlen, egy teanyi ido a nyugalmam. S annyi sem. Es sokkal tobb. Mero vizesen mar csondes nyugalom.
Ugy latszik neha el kell aznom.

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.