Skip to main content
Tulajdonkepp 2 eve nincs tevenk. (nem tevenk, a pupos, az sohsem volt) Azaz tevenk van am csatornank nincs s csak dvd-t, videot nezunk akkor s azt s ugy ahogy kedvunk tartja. Ezert van, hogyha elutazunk s megszallunk valahol, ejjel, minden utan, racsapunk a tevere.
Hajnalka szokott rabambulni a kepernyore az etteremben a barpultra konyokolva, ha dog unalom, mert senki sincs. (ez szerencsere ritka) Igy, o lathatta a Madonna-B csokot is. Mino orom! Veletlen.
Ingerszegeny e kornyezet? Hat nem. Nem ezrzem, hogy az lenne. Maga StAugustine ingerszegeny.
A kinott cipo esete.
Budapestel is ez volt.
De sosincs igazan ez. Csak bizonyos unalmak dolgoznak.
S tagabb vilagok.
3 napja van egy macskank, 8 hetes -tagitani a teret-.
A teret tagitando.

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.