Skip to main content
Pereg-pereg. Ahogyan eso pereg, leperegnek az emberek. A bizonyosak.
Rajottem, van itt floridaban egy korosztaly s azon belul egy tipus kozepes anyagi helyzetben, ami esetenkent a sajatosan megbuvo egyedi jellemuktol fuggetlenul, idegesit. Idegesit, ez a talalo, azt hiszem. Azokrol beszelek, akik amikor belepnek 45 fokkal melled neznek, koszones ellenere nem koszonnek, "I have a reservation..." motyogjak rogton a jobbak mert a rosszabbak csak a nevuket kopik ki, s miutan megnyugtatoan halljak tenyleg van nekik, (mert kicsit ugrasra keszek, hogy ha nincs minden rendben akkor aztan!...) rogton kotelezo jelleggel jopofi, viccelodo kicsattanasba fordulnak, s mindenkeppen joval tovabb tart veluk az ugyintezes, (vagy az etteremben az asztalhozvezetes, asztalajanlas, habar e kozepdraga etteremben ahol dolgozom delben ok ritkak mint a feherhollo, de ha jonnek, asztalfoglalassal jonnek, nem am csak ugy beesnek) mint a nem szinten zeneszekkel, mert belemelegedve mindent akarnak tudni s aztan termeszetesen valami plusz folyton kell nekik. S mindig inyen.
S szinte alig vagy nem hagynak tip-et. Sot, nem hagynak. Mivel Nem Voltak Megelegedve! Nemelyik meg kozli is.
A 60-as evekbol jottek, s valamibe nagyon beleragadtak. Azt hiszem a tv-be. S azon belul a sportba-sorozatokba. Mert altalaban parban, egy holgy s egy ur. Nagy es UJ amerikai autoval jarnak, s lehet, hogy boldogok, de a jelek alapjan boldogtalanok. Eldonthetetlen s ezert jarnak-kelnek igy a vilagban s hatnak igy s a helyzet az; nem csak ram. Ezek az elore megjosolhato pillanatok felelmetesek.
Ahogyan lehet tudni, mi varhato.
Nagyon pici reteg.
De annal jellemzobb.

Viszont ez nem jellemzo ram, hogy ilyet irok. Dehat valoban bosszantanak.
S az a dolgom, azert fizetnek, (ket helyen is) hogy ugy tegyek, mint akit nem bosszantanak.
Ez meg mar milyen?

mindenesetre ugy teszek.

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.