Skip to main content
Mi Nyitnikek, nem Nyit. Mostansag Reggel 10-tol du 3-ig egy etteremben rohangalok fel-le s hordom s viszem s hordom s viszem a talcakat. A forro kenyereket vajjal, vizet jeggel, icetea, soda, s tologatom az asztalokat ossze s vissza s viragokat cserelek ha lekokadak. S koszonok, szepen s leultetem a vendegeket, s dohanyzot-nem dohanyzot nem kerdezek, mert csak nem dohanyzo van. Egyszeru. Az eteleket nem en viszem s a rendelest nem en veszem s a finom borokat sem en ajanlom (kulon legkondicionalt borszoba van) sem a szivart a vegere, (amit csak a kertben szivhat el) mert az "nem az en asztalom".
Mindez egy hete. S itt a karacsony. Ha el akarunk menni Clearewater-re a hugomhoz, 4 napra akkor talan ki kell lepnem? Meg szinte be se leptem. Ugy nez ki, hogy talan. Talan nem.
Banja az ordog! De, mit ban az ordog?

S eddig minden napra volt valaki, aki mondja, jart Budapesten ("es Budan"). S egy sem '89 elott.

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.