Skip to main content
...térül-fordul, térül-fordul ...
Oz a nagy varázslót olvasom (ez nem Dongó, a kétbalkezes varázsló) mert ez az egyetlen könyv az új Palmomon.
Azaz van még egy, a The last of the mohicans, amit azért már mégsem, nem mintha nem lenne nagyszerű könyv de momentán, ugye, hidegen hagy. "Itten az indinákok földgyin." Az Oz meg érdekes, igy eredeti nyelven. De sajna vége. Már csak holnapra van pár lap.
Talán kávéhoz, reggelihez. Ma délben a konyvesbolt-kávézóban reggeliztem cappuccinot --kapucinert-- s csak úgy véletlenszerűen leemeltem egy nagyon frissnek tűnő photoshop cs konyvet s ledőltem szokott helyemre, hogy belebújok, ha már ilyen nagyon új, s benne is maradtam. A digitális fotokról. Onnan, hogy mar a photoshopban van a kép. Sok újat nem de par megdöbbentő mutatványt kibukfencezett elém. Majdnem tapsoltam mint a cirkuszban 10 evesen ha nagyon tetszett a bohóc. Ezentul eme új trükkel fogom fehériteni a fogakat.


--új pc-m van, ezért az ékezetek, na meg meguntam, hogy nincsenek.--

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.