Skip to main content
A WOMEN felirat alatt billeg a szemuvege az orran, oly alacsony s szorosan, szinte ratapadva az ajtora varja s varja, hogy az engedjen. Hogy kitaruljon neki a valaki altal aki is galadul "evek ota" birtokolja az ajto mogotti teret. Billen egyet rosszalloan ujra. A kaveja kihul. Az enyem mar kihult, megyek is veszek valamit me'g, meg amugy is, nem birom tovabb, bar taszito a no" de vegul is, vegul is jobb ha szolok neki; a MEN ajto kifele nyilik, s akkor, hat igen, a WOMEN is talan, szinten, gondolom, mert mar 2 oraja ulok itt a Starbucks coffee-ban varva valakire s nem lattam senkit behatolni azon az ajton, vagyis az ajto belulrol nem tarula ki.
Kulonben tenyleg, hol vannak a csevereszo-olvasgato-kevergetok innen, vasarnap delutan?

Silence
silenciooo ezek az izgalmas vasarnapi hetkoznapok, verkeringesunk vegtelenbe lendul, s magunkban pezsgunk e vacakolo csendben

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.