Skip to main content
Kurt Vonnegut belepve a kepbe -akarha szinpadra- megallt mellettem. Savanykas buzben azott. Tartotta kartonpapirjat s pokrocat hona alatt. A padon, ahol ultem ket vonnegut konyv volt arcal lefele s hatso boritojukrol vonnegut arckepe nezet fel. A konyvekre mutatott oregesen hosszu, piszkos kormevel.
-Igen!- S nyujtottam tollat is, hogy irhatna bele autogramot, epp egy baratomnak viszem, aki en magam vagyok. De csovalta a fejet, csak eszebe jutott ezaz s nem akarja a kartonpapirjat felhasznalni, mert az az agya. S elkezdett visszafele irni a konyvbe s fejjel lefele s a margojara ujabb konyv alakult.
Sokaig irt, csak ultem, nem is neztem ot, termeszetes volt, hogy sokaig ir, azota felebredtem. Vonnegut ugy hiszem meg mindig ott all a padom mellet, ir s erzekelhetetlen szamara hol vagyok. Hogy mar kavezom s irom, hogy ir.

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.