Skip to main content
Kedves, aranyos tanító néni!

Igen,
rossz az amikor egy emberben aláalakitás folyik. Ezt úgy értse, hogy aláalakul. Amit úgy értsen, hogy alakulása aláépül. Ahol már az alakulás elve eleve mérlegre sem kerül mint alapnehezék s ezért alákerül. A mi alá_? Igen a kérdés mindig az: mi alá_?
Jó:
a jó az benne, hogy nem kell alakulni. Nincs mohácsi vész s a tv visszanéz rád (holmitöbb: kacsint).
De különben meg ne legyünk ingoványosak, egyszerűen arról (ez nem valamilyen mittudommilyen ól) van szó, ha már igy belevágtam, hogy bizonyos szűkülő folyamatok sohsem lesznek táguló folyamatok. Vagy valami ilyesmi.

Ja! Majd elfeledtem: persze tágabb értelemben pár körülöttem levő (a beach-en röplabdázni nem akaró) embert alapul véve gondolok amire gondolok.
Csak Florida-ban floridásabb, Budapesten magyarosabb.

Ha tetszik érteni kérem.


Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.