Skip to main content
Tegnap egy gorog sraccal arrol, mikozben gorog kavet foztunk, mi is az: Portishead. P Amit evek ota hallgatunk. Mondjam azt, megallas nelkul?
Aszondja; goze sincs mit jelent.
Kavenk gozolgott. Egy korty.
Aszondom: nekem sincs.
De lehet hogy a harom szo s akkor keverve...s akkor...

Ez csotany? -vag kozbe-
...nem, ez vizibogar (akkora mint a tenyerem)
Repul?
Ja, repul.

A lepcson alltunk kint a hold alatt s vartuk Hajnalkat aki kesett.

Belekortyoltam a kave zaccba.
Ugyvolt, hogy van valami fesztival vagy mi s akkor odamegyunk. de kiderult, hogy az a jovo het.
Milyen nap van , amugy...?Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.