Skip to main content
Magas házak alá parkoltunk ma.
S $2/gal (a szokasos 1,60-70 helyett) forrt a tankban, amig mi árnyékban az egészségesnek tűnő szendvicsesben a riverside-on falatoztunk s néztük a vizet... meg pl. ezt láttuk onnan:Az orosz nagydarab meg, aki a sört összevissza lögybölte gumikesztyűs kezére (amit azután szépen megtörölt papírtörlővel) meg a pultra elém, miközben azt mondta olyan nagyon oroszosan mosolyogva -persze persze friss minden másnap friss csapolás- (és tényleg friss volt) valami fura bőrbetegségbe volt belebújtatva. A könyökén fura rózsaszín foltok peregtek. Egy lány állt mögötte s -már szerintünk- árgus szemmel leste. Mintha azt felügyelné, bele ne peregjen valami kéretlen bőrdarab a szendvicsekbe amit a nagy orosz serényen dobált össze.

Nekünk.

Megegyükneegyük Megegyükneegyük
üm
S mondtuk egymásnak magyarul hogy, biztos az a kettő (mert közben mégvalaki kijött hátulról a konyhából) meg csekkolja ezt a nagyot (mert árgus szeme az új őrnek is volt)
egyenest a salátáknak (a salátákkal lehet az ember pofatlan is) megóvva az egész világot e szituáció kiröhögésétől, de azután már mindegy volt, nem lehet az ilyet megállni. A masik kettő különben nem beszélt angolul, csak oroszul.
Végül, amikor már nagyon gyanusak lettünk, gondolva szegény salátákra még pofátlanul salátaöntetet is kértünk, azaz Hajnalka kért, ami, érzésem szerint mar a kedélyes nagydarabnak nem tetszett.
Lehet, hogy valójában szakács. A szakácsok ilyen önérzetesek (merthogy ő valami más, házi öntetet adott).

Megegyükneegyük Megegyükneegyük

Leültünk kinnt, néztük a vizet. S falatoztunk, mert végülis szimpatikusak voltak ezek az oroszok.
Csak hát a szituació. A szituació.
A sör is finom volt.

Boldog békeidők.

Miért fut eszembe folyton ez a mondat(töredék)...

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.