Skip to main content
/ barátom megkérdi, hogy szoktam-e...? -szoktam szoktam, mondom, s még pontosabban kérdi, hogy szoktam-e tudni...? -szoktam szoktam, mondom, ...hogy szoktam-e tudni mikor leülök szonettet írni, hogy mit fogok írni? --dehogy szoktam.
Mert ami zsong az zsong, Tandori után szabadon, azaz nem emlékszem, hogy is de valahogy így. Bennem ma igy. Magamtol úgysem találnám ki, miként is pontosan mert ilyenkor memóriám mint a szita. Jövök-megyek s dúdolgatok mert vannak ilyen napjaim. Emlékszem, voltak olyan napjaim amikor Budapesten kavézókban, bárokban ülve s utcákon körbe-körbe meg az zsongott vagy inkább zsongatott; ...nem írni volna jó...szárazföld helyett a tenger, kocsi helyett hajó...
Hülyén hangzik, meg nem is idevág egészen de most itt a tenger. Most érzem csak; ôsi hiány az, ha nincs, ha nincs a tenger vagy legalább valami nagyobbacska víz. Ahol csak úgy; lenni lehet. A budapesti strandok, az uszodák, fürdôk ... hát azok se rosszak, ugye (már amelyik) vagy pl. a bányató Kisorosziban. Vagy kenuzni a Dunán. ( lehet, a jövô hét hétfôn megyünk kenuzni itt valami folyón /benne békés aligátorok, mint majd mindenütt floridában/ )

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.