Skip to main content
Independence day. Egy órája még dolgoztam. Hazafelé beugrottam italért (jamaicai sört vettem) s a padon ülô idegen, furcsa megkért, vigyem el a belvárosba s már szállt volna be. Kérdeztem, miért nem hív taxit, ??? ...tökéletesen értelmetlen volt, Nyilvanvalo; nincs pénze. Hablatyolt, de mindegy volt hiszen csupán meg akartam nézni magamnak. Mert szivesen segitettem volna meg nem is. Végül olyan elesettnek éreztem s intettem; szálljon be. Ő az elsô stopposom itt. Különben alig látok stoppost.
-Szereted a zenet? -jajaja... s a hollywood-ot állitottam kissé halkabra.
Kitettem az utcájánál, (boldog volt, mert 11-re jött volna érte a felesége, aki magyar s a legelitteb szállodában hausekeeper. 2O eve házasok s a magyar nô alig beszél magyarul. Állítólag. Ő mondta. Én nem ismerem. S még csak 1O óra volt. pm mert addig dolgoztam.) S most 11 pm s itt ülök a lakásban s várom, hogy Hajnalka hív mert valami 15O fôs parti van kilátásban ma estére. De még dolgozik. Szoval addig folytatom. Inedependence day, ugye.
Tavaly ilyenkor a Jacksonville beachen lengtünk. Valami éjszakai lebujban meg valami szabadtéri akármin s a beach-en s aztan kicsi a rakás nagyobbat kívánt ugrottunk... Zavarosnak tűnik most így visszagondolva.
...

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.