Skip to main content
Volt, hogy sétállni a városban ugye este, ha hűs. S délben piros benzinkannával, amikor tűz a nap. Reggel van. Dél. (legutóbb mit sem sejtettünk H-val, s akkor ketten ballagtunk a házak alatt vidáman) (tényleg vidámak voltunk e miatt mert lehetetlenség lenne a nem. ) és sietek s hörög. Hörög. Majd köhingcsél. Egy éve pl, kérdem, mi ez? A szerelô (mert pont hoztuk volna el) vakarta a fejét, matat, alámászott stb. s végül, hogy hagyjuk ott mert nem tudja, megnézi... másnap messzirol kacsintgat, hogy töltött bele egy kicsit, mert ugye azzal megy s máskor azért rakjunk bele mi is... S a mai a negyedik, hogy a házunk elôtt, este megállunk s reggel khhrrrrrr. Azaz séta a varosban, beiktatva egy kavészerepet betöltô koffeinesjegesturmixot. Hogy azután vissza lehessen menni az ott felejtett kannáert. Mert ha már megszólított egy lány akkor ugye elkisérjük ôt pár sarokra a parkolóig -kanna nélkül- s miután elhajt, tűnôdni kezdünk, mit is keresünk pontosan az utcán...
Eddig a kanna üres volt ám mától tele!
--nincs tanulság

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.