Skip to main content
Óvatosan benyitok. A szokásos bar (jazzbar) s csak pár ücsörgô. A flamencogitáros sehol. Lépek vissza s fordulnék...
- csak gyerünk, vegyetek szivart! csak gyerünk! köhhömmmmköhhhhhhh... ez nagyon jó... - (elfúló hangon s odadobva egy - húú de erôs ez-t - a másik fotelnyi füstfelhô felé)
A lány a teraszon ült s szivarozott, szemlátomást az elsôt. Párat léptem H felé le az utcára mint egy menekülve, s a lány meg már visszanyerve a hangját nyújtotta a keritésen át - kérsz az enyémbôl, próbáld! -
Akartam mondani; "Ó köszi" s rögvest odatelepedni közéjuk a fotelekbe s szivarokat probálni s portot inni s beburkolózni füstel (habár nem dohányzom) s mi jött ki? Ránéztem és; - nemkösz!
S lassan lépkedtünk (elhúztuk a csíkot) furcsán zsongva inkább a sarki bar felé. Ahol legalább zene van, ugye stb. E miatt a határtalan s természetes közvetlenség miatt. A közvetlenség ilyen foka miatt. Ami annyira jól esik. Még mindig félrekezelek szituációkat. Hogy aztán azután bánjam. Hogy mi mozgat?!!

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.