Skip to main content
Mi újság a blogvalóságon kívül? Itt nálunk tömény viharok.
(azert irtam, hogy tömény mert tömény füst kering körül, habár en nem szívok)
A kakas eltünt. Van egy kakas, akit rendszeresen látok, de folyton elbújik, ha fotózni akarom. Mondhatjuk, nincs mersze a képre. Valahogy így. A szomszédunkban lakik egy nagy nyúl s három (vagy talán több is) macska barátja. A nyúl nem jön ki a kertbôl (nincs kerítés, mint javarészt sehol itt s nyúlkoma szabadon) s általában gubbaszt. A macskák baráti viszonyban a kocsikkal, azaz hol alattuk, hol rajtuk s ha beülök s becsukom az ajtót egy macska lô ki a kocsi alól. Vagy a feketés biztosra megy, megvárja mig indítok.
Mert ha úszni nem tudnak, hűsölnek a bitangok.
Sétállni a városban? Már mi is csak este. Ha hűs.

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.