Skip to main content
A hugom hívott; a jail-rôl hívják, mit csináljon? S amúgy is, aludna. (éjfél)-hogyhogy mit?! vedd fel. -de ô lenyomta, mert a géphang mondta, hogy a jailr-ôl s ingyenes s lenyomta... s az ô körzetébôl (Clearwater)... -vedd fel. s ha én hívlak onnan, akkor sem veszed fel? -de már háromszor keresték... -pont azért, mert lehet bárki... -ó, most megint hiv, akkor felveszem...
S letette. S visszahívott, -áá csak wrong number. Azaz felvette s hallotta; -blablabla a jail-en vagyok. -jó, de ki vagy? -Hogyhogy ki, miert? -Mert én E vagyok! -akkor bocs, rossz szám... s gondolom letette a "rém".

Holnap (azaz ma) megyünk innen oda hozzá, Clearwater-re.
Ma egy kakast kergettem, próbáltam lencsevégre kapni, de nem ment. Folyton eltünt. Hogy hogy tudta?

Popular posts from this blog

Ma alltam a kodben, a belvarosban a var alatt, neztem a vizet meg a hajokat, romeo y julieta szivart szivtam (nem dohanyzom, de szokasomma valt egy-egy szivar naponta s ez az egyik kedvencem) s valahogy nem talaltam olyan hajot amire azt mondanam teljes egeszeben, Igen! ez en vagyok, ezt szeretnem! aztan visszaballagtam a barba majd vissza a kocsimhoz majd be egy kavezoba majd vegul haza. S mindez mar olyan unalmas...

hmmm, milyen lehet Budapesten?
ne is mond, tudom... hideg
node mi van abban a hidegben?
ne is mond, tudom, hogy tudod...
ez otletes. (egy adag fuvet latok mogotte...)

Van most szo valami 6 evrol ($2000 buntetessel, mert illegalis voltal) a 2004 elott ittragadtak oromere. Oromere?? S goldCard-nak hivjak majd, (ossze ne kavard-keverd a greencard-al) Talan nem lesz belole semmi. Tunodtem, hogy josokol egyet, hogy igen vagy nem, de alig van kapaszkodo, eldonthetetlennek latom. Gozom sincs a valodi okokrol, hogy miert is csinalnak, vagy epp, hogy miert ne.
En 2001 szept. 20-on valahanyadikan erkeztem. Par honapra. korbenezni. Azota korozok s nezek. Talan mar korbe is neztunk. Nem? Mit gondoltok?
Tobb Patron Silver utan ki nem tevedne? S vajon Tenyleg olyan jo lesz ez az uj ev?
Most, hogy van floridai jogsim sem erzem jobban magam. Szeretnek 6 honapot Budapesten s 6 honapot valahol mashol, pl floridaban tolteni. Valahogy igy elni.
Megvalosul? ...talan. Remelem. Rajtam mulik? Talan. ...remelem.